Ta strona korzysta z plików cookies. Kliknij przycisk, by poznać szczegółowe informacje! Polityka prywatności
Ok
Najnowsze informacje na temat śniegu oraz pogody dla ośrodka Ristolas.

Warunki narciarskie

  • Ostatnia aktualizacja: 30/3 08:06
  • |
  • Status: Zamknięty
  • Przewidywany koniec sezonu: 5/3
  • |
  • Warunki narciarskie: b.d.
  • Opady śniegu

    • wtorek
      28/3
      0cm
    • środa
      29/3
      0cm
    • Dziś
      30/3
      0cm
    • piątek
      31/3
      0cm
    • sobota
      1/4
      2cm
    • niedziela
      2/4
      6cm
    • poniedziałek
      3/4
      0cm
    • wtorek
      4/4
      0cm
    • środa
      5/4
      0cm
    • czwartek
      6/4
      0cm
  • Ilość śniegu

    Na trasach

    • Górna:

      0cm
      b.d.
    • Dolna:

      0cm
      b.d.
  • Pogoda

    Źródło: stacja narciarska lub serwis pogodowy (Met.no, Meteo France)
    15 godzin temu
    Pełna prognoza pogody
    • Szczyt | 1700m
      2°C
      SE
      1m/s
      Widoczność: Dobra
    • Stacja dolna | 1650m
      2°C
      SE
      1m/s
      Widoczność: Dobra

Tras otwartych

  • Bardzo łatwe

    0 z 2

Oferta tras

  • Długość tras (km)

    b.d. z 1km

Narty biegowe

  • Otwartych tras

    b.d.

  • W sumie tras

    19km

Zagrożenie lawinowe

  • Aktualne zagrożenie

    0 Żaden

Powrót na nartach

  • Powrót na nartach

    Brak możliwości

Ośrodki narciarskie w pobliżu

Ośrodek Odległość Świeży śnieg Pokrywa śniegu Pogoda Ocena
3km
0cm
0cm
4°C
52.8
7km
0cm
0cm
9°C
49.6
10km
0cm
0cm
1°C
49.6
11km
0cm
0cm
2°C
52.8
15km
0cm
160cm
6°C
51.2
Regionalne raporty śniegowe: Alpy Południowe |Piemonte
Raporty śniegowe i Powderalarmy z ośrodka Ristolas prosto na Twojego maila

Raporty śniegowe i Powderalarmy

Subskrybując zgadzasz się na nasze warunki i zasady. W każdym momencie możesz zrezygnować z subskrypcji. Wszystkie newslettery Skiinfo są bezpłatne!

2°C

Pogoda

Prognoza

0cm

Opady śniegu

0cm

Pokrywa śniegu

Warunki
Ristolas Mapa tras
Mapa tras
+

Reklama

Reklama

Reklama

Mapa tras

Mapa tras