Ta strona korzysta z plików cookies. Kliknij przycisk, by poznać szczegółowe informacje! Polityka prywatności
Ok
Najnowsze informacje na temat śniegu oraz pogody dla ośrodka Le Brassus.

Warunki narciarskie

  • Ostatnia aktualizacja: 22/1 07:34
  • |
  • Status: Otwarte
  • Przewidywany koniec sezonu: 19/3
  • Opady śniegu

    • piątek
      20/1
      0cm
    • sobota
      21/1
      0cm
    • Dziś
      22/1
      0cm
    • poniedziałek
      23/1
      0cm
    • wtorek
      24/1
      0cm
    • środa
      25/1
      0cm
    • czwartek
      26/1
      0cm
    • piątek
      27/1
      0cm
    • sobota
      28/1
      0cm
    • niedziela
      29/1
      0cm
  • Ilość śniegu

    Na trasach

    • Górna:

      50cm
      Puch
    • Dolna:

      35cm
      b.d.
  • Pogoda

    Źródło: stacja narciarska lub serwis pogodowy (Met.no, Meteo France)
    37 minut temu
    Pełna prognoza pogody
    • Szczyt | 1450m
      -2°C
      E
      1m/s
    • Stacja dolna | 1020m
      -1°C
      E
      1m/s

Oferta tras

  • Długość tras (km)

    25 z 25km

  • Otwartych wyciągów

    8 z 11

Narty biegowe

  • Otwartych tras

    132km

  • Styl klasyczny

    132km

  • Styl łyżwiarski

    132km

Powrót na nartach

  • Powrót na nartach

    W całości

Ośrodki narciarskie w pobliżu

Ośrodek Odległość Świeży śnieg Pokrywa śniegu Pogoda Ocena
19km
0cm
80cm
-2°C
49.6
20km
0cm
80cm
-6°C
54.4
20km
0cm
55cm
-5°C
54.4
28km
0cm
50cm
-5°C
56
33km
0cm
15cm
2°C
54.4
Regionalne raporty śniegowe: Jezioro Genewskie |Jura
Raporty śniegowe i Powderalarmy z ośrodka Le Brassus prosto na Twojego maila

Raporty śniegowe i Powderalarmy

Subskrybując zgadzasz się na nasze warunki i zasady. W każdym momencie możesz zrezygnować z subskrypcji. Wszystkie newslettery Skiinfo są bezpłatne!

Reklama

Hotel w ośrodku Le Brassus

Hotel Bellevue Le Rocheray

410brunov: Club rocznicę
Jedzenie w tym hotelu jest znakomita. Pokoje są bardzo czyste i spektaku...
 
Porównaj ceny

Kamerka

Kamerka

Kamerka

Kamerka

Reklama

Reklama

Mapa tras

Mapa tras