Ørsta, Norwegia

Norwegia Warunki narciarskie

Aktualne warunki narciarskie w regionie Norwegia

Tutaj znajdziesz aktualny przegląd informacji na temat warunków narciarskich i pokrywy śniegu z regionu Norwegia. Sprawdzisz tu, które ośrodki są czynne, ile spadło w nich ostatnio śniegu, jaka jest obecnie pokrywa śniegu, prognozy pogody oraz oceny i recenzje ośrodków dostarczone przez innych użytkowników. Dzięki temu będziesz na bieżąco z warunkami narciarskimi w regionie Norwegia.
OtwartyNazwa ośrodka
Śnieg 24 godz.24 godz.
PokrywaŚnieg
Otwarte trasyTrasy
Czynne wyciągi
Beitostølen-
-
120cm
Ratrakowany
9.5/0 km
84% otwartych
5/8
-
Bjorli Skisenter AS-
-
59cm
Puch zsiadły
1.2/19.6 km
36% otwartych
2/6
-
Budor-
-
60cm
Ratrakowany
5/5
100% otwartych
3/3
-
Drammen Skisenter AS-
-
30-50cm
Ubity śnieg
0/4 km
75% otwartych
2/3
-
Gausta Skisenter-
-
150cm
Ratrakowany
17/31.6 km
70% otwartych
8/12
-
Geilo-
-
85-140cm
Ubity śnieg
34/34.2 km
93% otwartych
19/22
-
Giljastolen-
-
32cm
Puch
2/4
50% otwartych
1/1
-
Grong Skisenter-
-
60-50cm
Mokry śnieg
11/15
73% otwartych
4/4
-
Gålå-
-
40cm
Ratrakowany
8/15
53% otwartych
3/8
-
Hafjell-
-
90-110cm
Puch
58/64
91% otwartych
17/18
-
Harpefossen-
-
40cm
Mokry śnieg
10/14
77% otwartych
4/7
-
Hemsedal-
-
80-150cm
Ratrakowany
47/50
94% otwartych
20/20
-
Hovden-
-
90-110cm
Ubity śnieg
-/42.5 km
61% otwartych
6/8
-
Høgevarde Fjellpark-
-
70cm
Firn
2/2
100% otwartych
2/2
-
Kongsberg-
-
-
-
-/10.5 km
90% otwartych
5/6
-
Kvitfjell-
-
80-110cm
Ubity śnieg
30/31.1 km
97% otwartych
12/12
-
Lifjell Skisenter-
-
100cm
Puch
4/5
80% otwartych
2/2
-
Meråker-
-
29cm
Ubity śnieg
4/7
57% otwartych
2/6
-
Narvik-
-
50cm
Puch zsiadły
1.9/20 km
43% otwartych
4/6
-
Nesbyen-
-
90cm
Puch
13/13 km
100% otwartych
6/6
-
Norefjell-
-
75-130cm
Ubity śnieg
23/30
87% otwartych
12/14
-
Oppdal-
-
20-30cm
Sztuczny śnieg
6/35
17% otwartych
6/16
-
Oslo Skisenter - Grefsenkollen-
-
20-30cm
Ratrakowany
-/3 km
50% otwartych
1/4
-
Oslo Vinterpark - Tryvann-
-
20-30cm
Sztuczny śnieg
9/9 km
100% otwartych
8/10
-
ZamkniętyNazwa ośrodka
Data otwarciaOtwarcie
Bjørnestad04. lut
-
Fonna Glacier05. maj
-
Galdhopiggen Glacier ski05. maj
-
Haglebu04. lut
-
Hummelfjell11. lut
-
Spåtind Skisenter 16. gru
-
Stavtjørn11. lut
-
Stordal11. lut
-
Stryn Glacier Ski26. maj
-
Tymczasowo nieczynnyNazwa ośrodka
Śnieg 24 godz.24 godz.
PokrywaŚnieg
Otwarte trasyTrasy
Czynne wyciągi
Stranda-
-
130cm
-
-
31% otwartych
-
-
Tylko w weekendyNazwa ośrodka
Śnieg 24 godz.24 godz.
PokrywaŚnieg
Otwarte trasyTrasy
Czynne wyciągi
Golsfjellet-
-
60cm
Ratrakowany
8/8 km
100% otwartych
2/2
-
Brak dostępnych raportówNazwa ośrodka
Śnieg 24 godz.24 godz.
PokrywaŚnieg
Otwarte trasyTrasy
Czynne wyciągi
Brokke-
-
160cm
Zróżnicowane warunki
-/6 km
100% otwartych
4/4
-
Eikedalen Skisenter-
-
80cm
Puch zsiadły
11/13
85% otwartych
8/8
-
Fulufjellet-
-
30cm
Puch
2/9
22% otwartych
1/2
-
Hallbjønn Alpine Centre-
-
-
-
-
-
-
-
Hallingskarvet-
-
100cm
Puch
6/8
75% otwartych
2/3
-
Haukeli Skisenter-
-
70cm
Puch
8/16
44% otwartych
5/6
-
Hemsedal - Solheisen-
-
75cm
Ubity śnieg
-/5 km
63% otwartych
3/3
-
Hurdal-
-
60cm
Zróżnicowane warunki
4.7/0 km
100% otwartych
3/3
-
Jølster-
-
40cm
Ubity śnieg
4/6
67% otwartych
3/4
-
Kirkerudbakken Skisenter-
-
55cm
Ubity śnieg
5/5
100% otwartych
4/4
-
Kvamskogen-
-
75cm
Puch
5/6
83% otwartych
3/3
-
Lemonsjøen Jotunheimen-
-
80cm
Puch
-/8 km
71% otwartych
3/3
-
Ljosland Skisenter-
-
160cm
Puch zsiadły
9/9
100% otwartych
3/3
-
Målselv-
-
45cm
Ubity śnieg
3/8
38% otwartych
2/4
-
Skagahøgdi Skisenter-
-
45-115cm
Puch
-/28 km
100% otwartych
3/3
-
Skarslia-
-
100cm
Zróżnicowane warunki
5/7
71% otwartych
2/2
-
Sogn -
-
37cm
Ubity śnieg
8/9
89% otwartych
3/4
-
Sogndal - Hodlekve-
-
51cm
Ratrakowany
6/6
100% otwartych
5/5
-
Storefjell - Gol-
-
70cm
Puch zsiadły
7/7
143% otwartych
3/3
-
Stryn-
-
30cm
Ratrakowany
3/7
43% otwartych
3/4
-
Vaset-
-
180cm
Ubity śnieg
-/6.7 km
100% otwartych
4/4
-
Ål-
-
70cm
Ratrakowany
-/15.9 km
56% otwartych
3/5
-
Ørsta-
-
-
-
-
75% otwartych
-
-

Zaplanuj swój wyjazd

Norwegia Zakwaterowanie

Copyright © 1995-2022 Mountain News LLC. Wszystkie prawa zastrzeżone.