Oslo Vinterpark - Tryvann, Norwegia

Norwegia Warunki narciarskie

Aktualne warunki narciarskie w regionie Norwegia

Grubość pokrywy śnieżnej w regionie Norwegia wynosi obecnie 70% normy. Średnia roczna suma opadów śniegu w regionie Norwegia wynosi 182cm. Poniższa tabela przedstawia dane dotyczące pokrywy śnieżnej w regionie Norwegia. Dla każdego ośrodka narciarskiego znajdziesz tu najważniejsze informacje raportu narciarskiego: grubość pokrywy śnieżnej, czynne trasy i wyciągi, datę ostatnich opadów śniegu, pogodę na dzisiaj. Wszystkie informacje potrzebne do wyboru odpowiedniego ośrodka narciarskiego w regionie Norwegia.
OtwartyNazwa ośrodka
Śnieg 24 godz.24 godz.
PokrywaŚnieg
Otwarte trasyTrasy
Czynne wyciągi
Bjorli Skisenter AS-
-
80cm
Ratrakowany
-/19.6 km
60% otwartych
2/6
-
Hafjell-
-
60cm
Puch zsiadły
18/60
30% otwartych
3/18
-
Hemsedal-
-
25-40cm
Ratrakowany
11/47
23% otwartych
8/20
-
Kvitfjell-
-
25-80cm
Puch
4/31.1 km
31% otwartych
8/12
-
Skeikampen2cm
-
50cm
Puch zsiadły
-/21 km
33% otwartych
6/11
-
Trysil-
-
39-69cm
Puch zsiadły
-/71 km
11% otwartych
2/42
-
Tylko w weekendyNazwa ośrodka
Śnieg 24 godz.24 godz.
PokrywaŚnieg
Otwarte trasyTrasy
Czynne wyciągi
Gausta Skisenter-
-
70cm
Puch
-/31.6 km
-
-
-
Oppdal-
-
-
-
3/35
9% otwartych
1/16
-
Voss Fjellandsby - Myrkdalen-
-
40cm
Ratrakowany
-/29 km
36% otwartych
4/9
-
ZamkniętyNazwa ośrodka
Data otwarciaOtwarcie
Beitostølen09. gru
-
Bjørnestad07. sty
-
Brokke22. gru
-
Budor26. gru
-
Drammen Skisenter AS16. gru
-
Eikedalen Skisenter16. gru
-
Fonna Glacier04. maj
-
Fulufjellet22. gru
-
Galdhopiggen Glacier ski11. maj
-
Geilo01. gru
-
Giljastolen20. sty
-
Golsfjellet16. gru
-
Grong Skisenter07. sty
-
Gålå30. gru
-
Haglebu07. sty
-
Hallbjønn Alpine Centre16. gru
-
Hallingskarvet05. sty
-
Harpefossen16. gru
-
Haukeli Skisenter16. gru
-
Hemsedal - Solheisen16. gru
-
Hovden08. gru
-
Hummelfjell07. sty
-
Hurdal28. gru
-
Høgevarde Fjellpark02. gru
-

Zaplanuj swój wyjazd

Norwegia Zakwaterowanie

Copyright © 1995-2023 Mountain News LLC. Wszystkie prawa zastrzeżone.