Włochy: Prognozowane daty zakończenia sezonu narciarskiego 2025/2026

Kiedy kończy się sezon zimowy w ośrodkach narciarskich w regionie Włochy? Uwaga: poniższe daty to terminy prognozowane, które mogą ulec zmianie w zależności od warunków śniegowych.
Nazwa ośrodka
Zakończenie sezonu
Świeży śnieg
Pokrywa
Otwarte trasy
Lavarone - Rivetta15. mar
-
0cm
-
10-20cm
Puch zsiadły
20/29.1 km
68% otwartych
-
Merano 2000 / Meran 200015. mar
-
2cm
-
20cm
Ubity śnieg
15.3/41.5 km
36% otwartych
-
Ruffrè15. mar
-
20cm
-
15-25cm
Sztuczny śnieg
2/1 km
200% otwartych
-
Sangiacomo di Roburent15. mar
-
0cm
-
20-30cm
Puch zsiadły
0/35 km
-
Passo Brocon-Marande (Funivie Lagorai)22. mar
-
0cm
-
15cm
Ubity śnieg
6/10.4 km
57% otwartych
-
Piancavallo22. mar
-
0cm
-
-
-
5.3/14 km
37% otwartych
-
Polsa - San Valentino22. mar
-
0cm
-
10-20cm
Puch zsiadły
13/18.7 km
69% otwartych
-
Ravascletto Zoncolan22. mar
-
0cm
-
35-40cm
Ubity śnieg
7/23 km
30% otwartych
-
Sappada22. mar
-
0cm
-
5-20cm
Ubity śnieg
3/15 km
20% otwartych
-
Sauris22. mar
-
0cm
-
20cm
Ubity śnieg
0.1/3 km
3% otwartych
-
Tarvisio22. mar
-
0cm
-
10-40cm
Ubity śnieg
8/24 km
33% otwartych
-
Alpe di Mera29. mar
-
0cm
-
-
-
-/30 km
-
Cutigliano29. mar
-
0cm
-
20-30cm
Puch zsiadły
2/15 km
13% otwartych
-
Maniva Ski29. mar
-
0cm
-
40-80cm
Puch zsiadły
4/40 km
10% otwartych
-
Passo Rolle / Rollepass29. mar
-
0cm
-
15-40cm
Ratrakowany
-/15 km
-
Pejo29. mar
-
0cm
-
40cm
Ratrakowany
-/19 km
-
Pinzolo29. mar
-
1cm
-
20-25cm
Ratrakowany
10/21.1 km
47% otwartych
-
Monte Bondone01. kwi
-
0cm
-
10cm
Sztuczny śnieg
6/19 km
31% otwartych
-
Abetone05. kwi
-
0cm
-
5-30cm
Mokry śnieg
10/40 km
25% otwartych
-
Alta Badia05. kwi
-
5cm
-
30-35cm
Puch
68/130 km
52% otwartych
-
Campitello di Fassa - Col Rodella - Sellajoch05. kwi
-
0cm
-
32cm
6/10 km
60% otwartych
-
Canazei - Belvedere05. kwi
-
2cm
-
10-25cm
Sztuczny śnieg
-/24 km
-
Chiesa Valmalenco05. kwi
-
0cm
-
10-40cm
Sztuczny śnieg
30/60 km
50% otwartych
-
Courmayeur05. kwi
-
2cm
-
30-80cm
Sztuczny śnieg
18/43 km
41% otwartych
-
Madesimo05. kwi
-
0cm
-
60cm
Sztuczny śnieg
3.5/40 km
8% otwartych
-
Moena-Alpe Lusia-Bellamonte05. kwi
-
0cm
-
-
-
10/26.4 km
37% otwartych
-
Piani di Bobbio e Valtorta05. kwi
-
0cm
-
5-15cm
Ratrakowany
33/35 km
94% otwartych
-
Pozza di Fassa - Aloch - Buffaure05. kwi
-
0cm
-
10-25cm
9/14 km
64% otwartych
-
Prato Nevoso - Mondolè Ski05. kwi
-
15cm
-
10-30cm
Puch zsiadły
15/35 km
42% otwartych
-
San Martino di Castrozza - Passo Rolle05. kwi
-
0cm
-
15-40cm
Puch
-/60 km
-
San Pellegrino - Falcade05. kwi
-
0cm
-
10-25cm
Ubity śnieg
6/40.4 km
14% otwartych
-
Alpe Cimbra - Folgaria - Lavarone06. kwi
-
0cm
-
15-30cm
Ubity śnieg
70/100 km
70% otwartych
-
Andalo - Fai della Paganella06. kwi
-
5cm
-
10-30cm
Sztuczny śnieg
-/36.9 km
-
Torgnon06. kwi
-
0cm
-
20-85cm
Puch zsiadły
-/25 km
-
Val Gardena - Gröden06. kwi
-
0cm
-
20-50cm
Zróżnicowane warunki
152/181 km
83% otwartych
-
Alpe di Siusi / Seiser Alm07. kwi
-
0cm
-
20-50cm
Puch
55/73.2 km
75% otwartych
-
Folgàrida - Marilléva11. kwi
-
0cm
-
15-40cm
Puch zsiadły
34/62.8 km
54% otwartych
-
Artesina - Mondolè ski12. kwi
-
0cm
-
60-80cm
Puch
27/40 km
67% otwartych
-
Bardonecchia12. kwi
-
0cm
-
40-120cm
Puch zsiadły
20/100 km
20% otwartych
-
Bormio12. kwi
-
5cm
-
10-45cm
Puch zsiadły
12/50 km
24% otwartych
-
Gitschberg/Maranza - Jochtal/Valles12. kwi
-
0cm
-
50cm
Puch
26/100 km
26% otwartych
-
La Thuile12. kwi
-
0cm
-
40-60cm
Ubity śnieg
28/152 km
18% otwartych
-
Limone Piemonte12. kwi
-
0cm
-
35-80cm
Puch
60/79.5 km
75% otwartych
-
Madonna di Campiglio12. kwi
-
2cm
-
21cm
Ratrakowany
41/58.1 km
70% otwartych
-
Pila12. kwi
-
0cm
-
20-30cm
Puch zsiadły
25/70 km
35% otwartych
-
Sansicario - Cesana12. kwi
-
0cm
-
10-30cm
Ratrakowany
8/41
-
Sauze d'Oulx12. kwi
-
0cm
-
10-30cm
Ratrakowany
-/100 km
-
Sestrière12. kwi
-
2cm
-
30-95cm
Sztuczny śnieg
12/114 km
10% otwartych
-
3 Zinnen Dolomites19. kwi
-
10cm
-
10-37cm
Ubity śnieg
37/115.2 km
32% otwartych
-
Alagna Valsesia19. kwi
-
0cm
-
0-5cm
Puch
3/14.8 km
20% otwartych
-

Zaplanuj swój wyjazd

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Wszystkie prawa zastrzeżone.